Terug
(Financieel) Administratief Medewerker

man

Voornaam
Anoniem

Referentienummer
#280

Naam *

Bedrijf *

Email *

Bericht *

MBO
32-40 uurPersoonlijke introductie

Ik ben een man van 20 jaar uit Hulsen. Ik kan goed samenwerken en ik werk ook goed zelfstandig. Bovendien werk ik altijd zorgvuldig en geconcentreerd. Ik kenmerk mezelf als enthousiast en ga graag een uitdaging aan. Ten slotte ben ik bijzonder goed in (hoofd)rekenen.

Opleiding


School/Instituut Landstede MBO te Raalte
Opleiding Bedrijfsadministrateur
Opleidingsniveau MBO-4 (BOL)
Begin- en Einddatum Juli 2017 t/m mei 2018
Diploma/certificaten Behaald
Opmerkingen Kerntaken: houd de dagboeken bij: inkoop, verkoop, bank en kas, verricht werkzaamheden ten behoeve van de periodeafsluiting, verricht activiteiten voor het debiteuren-en crediteurenbeheer en houd kwantiteitenregistraties bij. Vakken: bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie, Nederlands, Engels, rekenen, leren loopbaan burgerschap, leerwerkprestatie en simulatie.School/Instituut Landstede MBO te Raalte
Opleiding Financieel Administratief Medewerker
Opleidingsniveau MBO-3 (BOL)
Begin- en Einddatum Augustus 2015 t/m juni 2017
Diploma/certificaten Behaald
Opmerkingen Kerntaken: houd de dagboeken bij: inkoop, verkoop, bank en kas, verricht activiteiten voor het debiteuren-en crediteurenbeheer en houd voor een deel kwantiteitenregistraties bij. Vakken: bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie, Nederlands, rekenen, leren loopbaan burgerschap, leerwerkprestatie en simulatie.

Werkervaring


Werkgever Scania Academy
Functietitel Administratief Medewerker
Ervaring + Werkhouding + Interesse + Collegialiteit + Zelfstandigheid + Communicatie + Omgaan met kritiek + Werktempo
Werkzaamheden Verzenden en ophalen van poststukken, behandelen van e-mail, opstellen van invoices (conceptfacturen), opstellen van namenlijsten voor certificaten en subsidies, opmaken van presentaties voor cursussen, opmaken van grafieken naar aanleiding van statistieken, opstellen van agenda’s voor trainingen en cursussen & begeleiden van externen binnen het bedrijf.
Start- en Einddatum Oktober t/m december 2018


Werkgever Adende Groep
Functietitel Stagiair Bedrijfsadministrateur
Ervaring + Werkhouding + Collegialiteit + Zelfstandigheid + Communicatie + Omgaan met kritiek + Werktempo
Werkzaamheden Inboeken van inkoop en verkoopfacturen, inboeken van kasstaten, verrichten van memoriale boekingen, invoeren van stamgegevens van debiteuren en crediteuren, controleren van inkoopfacturen & invoeren van de kilometerregistratie.
Start- en Einddatum Januari t/m mei 2018


Werkgever Landstede Groep
Functietitel Stagiair Financieel Administratief Medewerker
Ervaring + Werkhouding + Zelfstandigheid + Communicatie + Omgaan met Kritiek
Werkzaamheden Inboeken van inkoop en verkoopfacturen, inboeken van bankafschriften, inboeken van kasstaten, invoeren van stamgegevens van debiteuren en crediteuren, opstellen van facturen, verrichten van activiteiten voor de invordering en betalingstermijnen bewaken & contact onderhouden met debiteuren en crediteuren.
Start- en Einddatum Mei t/m december 2016


Competenties

Analyseren, Betrouwbaar, Doorzettingsvermogen, Gemotiveerd, Leergierig, Luisteren, Samenwerken, Sociaal, Verantwoordelijk, Zelfstandig

Vaardigheden

Microsoft Office (Word, Powerpoint, Excel & Outlook), Exact (Online), King Software, Sociaal, Zelfstandig & Samenwerken en (Hoofd)rekenen. Verder spreek ik uitstekend Nederlands en versta ik goed Engels en redelijk Duits.

Hobby's

+ Fotografie + Reizen (Sightseeing) + Wandelen + Fietsen + Lezen