Marcel Zielman
Accountmanager Arbeidsmarkt
E m.zielman@hellendoorn.nl
T 0548-630773

Jamie van der Zwan
PR Adviseur
E j.van.der.zwan@hellendoorn.nl
T 0548-630640

At Pultrum
Werkcoach
E a.pultrum@hellendoorn.nl
T 0548-630707

Michiel Achterhoek
Werkcoach
E m.achterhoek@hellendoorn.nl
T 0548-630506

Wilt u graag meer informatie over onze kandidaten en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Wij gaan graag persoonlijk met u om tafel om uw wensen op het personele vlak te inventariseren.Tevens kunnen wij u uitgebreider informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van subsidies, belastingvoordelen, scholingsmogelijkheden en begeleiding van de medewerker op de werkvloer.

Ook als de juiste kandidaat er niet tussen staat, kunnen wij u toch van dienst zijn. Wij werken namelijk regionaal samen in het kader van de Participatiewet en zetten uw vraag uit als wij deze zelf niet kunnen invullen.

Heeft u geen vacature maar wel ruimte voor een kandidaat die graag werkervaring wil opdoen? Dan zijn wij ook op zoek naar u! Uiteraard streven wij ernaar voor iedereen een passende betaalde baan te vinden, maar wij zijn van mening wanneer dit nog niet zover is, iemand tijdelijk werkervaring laten op doen ook helpt in het re-integratieproces. Want thuis zitten, daar wordt niemand vrolijk (en beter) van!

Bel of mail ons of vul onderstaand contactformulier in:

Naam *

Bedrijf *

E-mail *

Bericht *